Сокови

 • Кока кола точена 0.33

  170 дин.
 • Кока кола зеро 0.33

  210 дин.
 • Фанта точена 0.33

  170 дин.
 • Швепс битер 0.25

  210 дин.
 • Спрајт 0.25

  210 дин.
 • Некст бресква 0.2

  190 дин.
 • Некст јабука 0.2

  190 дин.
 • Некст јагода 0.2

  190 дин.
 • Некст поморанџа 0.2

  190 дин.
 • Ледени чај 0.25

  190 дин.
 • Цедевита лимун 0.25

  170 дин.
 • Цедевита наранџа 0.25

  170 дин.
 • Цеђена лимунада

  190 дин.
 • Цедевита лимета

  170 дин.
 • Гуарана

  180 дин.
 • Ултра Енерџи

  180 дин.

Воде

 • Роса 0.33

  170 дин.
 • Роса 0.75

  280 дин.
 • Ромерквеле кисела вода 0.33

  170 дин.

Чајеви

 • Чај камилица Милфорд

  180 дин.
 • Чај пеперминт Милфорд

  180 дин.
 • Чај вишња Милфорд

  180 дин.
 • Чај јабука-цимет Милфорд

  180 дин.

Кафе

 • Нес кафа класик

  180 дин.
 • Макијато

  170 дин.
 • Лате макијато

  190 дин.
 • Капућино

  170 дин.
 • Еспресо кратки

  150 дин.
 • Еспресо дуги

  150 дин.
 • Еспресо дуги са млеком

  170 дин.
 • Еспресо кратки са млеком

  170 дин.
 • Домаћа кафа

  140 дин.

Пива и вина

 • Хајнекен 0.25

  230 дин.
 • Хајнекен 0.5

  260 дин.
 • Александрија бело, Тиквеш 0,2л

  360 дин.
 • Александрија црвено, Тиквеш 0,2л

  360 дин.

Ракије

 • Ракија Младеновић Шљива 0,03

  220 дин.
 • Ракија Младеновић Дуња 0,03

  250 дин.
 • Ракија Младеновић Кајсија 0,03

  240 дин.
 • Ракија Младеновић Крушка 0,03

  240 дин.
TOP