Слани прилози

 • Печурке 100гр

  80 дин.
 • Ајвар 50гр

  80 дин.
 • Екстра шунка 50гр

  140 дин.
 • Екстра кулен 50гр

  190 дин.
 • Екстра суви врат 50гр

  190 дин.
 • Кобасица 50гр

  190 дин.
 • Печеница 50гр

  190 дин.
 • Панчета 50гр

  190 дин.
 • Моцарела 50гр

  140 дин.
 • Чедар 50гр

  200 дин.
 • Павлака 50гр

  80 дин.
 • Мајонез Томи 30гр

  100 дин.
 • Папас кечап 100мл

  90 дин.
 • Сенф Мутард 30гр

  80 дин.
 • Маслине 50гр

  130 дин.
 • Рукола 50гр

  150 дин.
 • Кукуруз шећерац 50гр

  80 дин.
 • Црвени лук 30гр

  60 дин.
 • Парадајз 50гр

  80 дин.
 • Паприка 50гр

  80 дин.
 • Јаје 1 ком

  50 дин.
 • Љуте папричице 4 ком

  80 дин.
 • Ајсберг салата 50гр

  80 дин.
 • Туна

  110 дин.
 • Чили

  30 дин.
 • Кајмак

  100 дин.

Слатки прилози

 • Плазма 50гр

  100 дин.
 • Ораси 30гр

  100 дин.
 • Сладолед 50гр

  80 дин.
 • Бадем листићи 30гр

  120 дин.
 • Мокра плазма 60гр

  130 дин.
 • Кандирана вишња 50гр

  70 дин.
 • Мед 30гр

  70 дин.
 • Џем 50гр

  80 дин.
TOP